Placeholder image
 

Elinstallationer

Kundanpassade lösningar

Vi anpassar våra lösningar efter varje kunds krav och önskemål och tar hand om hela arbetet, från konstruktion till driftfärdig anläggning. Vi kan även utreda energibehov, utföra belysningsmätningar och ljusberäkningar. .

Vad gör vi?

Vi utför elinstallationer och installerar säkerhetssystem

vi breddat vår kompetens och erbjuder numera en helhets-lösning till kunder för privatbostäder, flerbostadshus, kontor, industrier, mm. Vi tycker att flexibilitet är viktigt och kan därför naturligtvis även specialanpassa lösningar efter just Dina önskningar. Vi satsar på ständig utveckling och vill alltid ligga i framkant vad gäller nyheter. Vi är alltid nyfikna på nya lösningar och idéer, för att alltid kunna erbjuda våra kunder det senaste på marknaden.

Exempel på vad Vi utför:

  1. Elinstallationer
  2. Belysningssystem
  3. Styrinstallationer
  4. Inbrottslarm
  5. Brandlarm
  6. Passagesystem
  7. Kameraövervakning
  8. Datanät
  9. Fibernät


 

Varför oss?

Vi är en komplett leverantör till Er när det gäller produkter och tjänster inom el, projektering, tele, data, larm, energideklarationer samt värme och kyla. Målsättning är att kunna erbjuda dig som kund de mest prisvärda produkterna. Det finns även möjlighet att utnyttja ROT-avdraget för vårt arbete. Tveka inte - kontakta oss idag!