Placeholder image
 

Trevligare och ergonomisk arbetsmiljö

Vi vill gärna förenkla vardagen för våra kunder och förutom den traditionella kontorsstädning erbjuda även blomvård, handdukstvätt och enklare fastighetsskötsel.

Kontorsstädning

Vi utför all slags kontorsstädning i Stockholm med omnejd till fast pris. Fördelen med oss är att ni får kontaktperson som är tillgänlig alla dagar. Det är alltid samma städare som kommer. Vi tar ansvar för skador och garantrerar hög kvalitet. Vi kontorsstädar alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid, vardag som helg. Alla kunder har olika behov av kontorsstädning och vi anpassar oss efter de önskemål som finns.

Trappstädning

Ett traphus är det första man ser när ser man kommer in och darför är virktig att hålla trapphuset rent. Det ökar trivseln för hyresgästerna och - bostadsrättsinnehavarna. Vi har erfarenheten som gör att vi kan på bästa sätt ta hand om ert trapphus.

Butiksstädning

Det är alltid viktigt att veta när städningen utförs och därför har vi tydliga städscheman Vi butiksstädar alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid, vardag som helg.. Rena butiker leder till fler nöjda kunder och höjer välbefinnandet och motivationen hos dina medarbetare.

Byggstädning

Vi hjälper er och tar över hela processen gällande byggstädningen från små arbeten till större byggen. Vår personal har lång erfarenhet inom byggstädning och vi tar fullt ansvar. Hos oss får ni en egen kontaktperson som sköter arbetsledninger, besiktningar och löser fragor på ett snabbt och smidigt sätt.

Fönsterputs

Rena fönster skapar ett pisitiv intryck hos besökare och höjer kundernas förtroende för ditt företag. För att hålla helhetsintrycket bör man också förslagsvis puts fönster vår och höst